Tuinbezoek

De tuin van Nitha staat in de open tuinen gids van de Nederlandse Tuinenstichting (nr 139 op pag 118).

Groepen zijn op afspraak van harte welkom van eind april tot half september. Zij worden persoonlijk ontvangen en in onderling overleg wordt het programma ingedeeld. Onderdeel hiervan is natuurlijk een rondleiding door en uitleg over de tuin. Daarna kan iedereen rustig de tijd nemen om te genieten van de tuin en eventueel vaste en/of eenjarige plantjes uitzoeken. Bovendien zijn er vaak mooie brocante spullen en functionele, decoratieve artikelen voor de tuin te koop.

De entrée is 4,50 p.p. inclusief een kopje koffie of thee, met iets lekkers erbij. De minimale groepsgrootte is 10 personen.

In overleg is het mogelijk om een lunch voor de groep af te spreken. Er is een orangerie zodat je altijd droog kunt zitten. Ook is het mogelijk om een lekker sapje, een verfrissend biertje of lekker glas wijn te drinken in de tuin. 

In de directe omgeving bevinden zich nog meer bezoekerstuinen en kwekerijen die je kunt bezichtigen. Mogelijkheden te over voor een afwisselende dagtocht. Wij helpen je graag het programma in te vullen.