Tuinbezoek

De tuin van Nitha staat in de open tuinen gids van de Nederlandse Tuinenstichting 2019 (nr 156 op pag 118).

Vanaf eind april 2019 is de tuin in principe op vrijdag geopend van 10.00 - 16.00 uur (bel voor de zekerheid even als je van plan bent om langs te komen). Er zullen dan bijzondere vaste- en eenjarige planten te koop zijn. En ook kun je een kijkje nemen in wat aan bijvoorbeeld tuinbrocante, potterie en industriele tuindecoarie beschikbaar is voor verkoop.

 

Groepen zijn op afspraak van harte welkom van eind april tot half september. De minimale groepsgrootte is 10 personen. Zij worden persoonlijk ontvangen en in onderling overleg wordt het programma ingedeeld. Onderdeel hiervan is natuurlijk een rondleiding door en uitleg over de tuin. Daarna kan iedereen rustig de tijd nemen om te geniethen van de tuin en eventueel vaste en/of eenjarige plantjes uitzoeken. Bovendien zijn er vaak mooie brocante spullen en functionele, decoratieve artikelen voor de tuin te koop.

De entrée is 4,50 p.p. inclusief een kopje koffie of thee. 

 

In overleg is het mogelijk om een lunch voor de groep af te spreken. Er is een orangerie zodat je altijd droog kunt zitten. Ook is het mogelijk om een lekker sapje, een verfrissend biertje of lekker glas wijn te drinken in de tuin. 

 

In de directe omgeving bevinden zich nog meer bezoekerstuinen en kwekerijen die je kunt bezichtigen. Mogelijkheden te over voor een afwisselende dagtocht. Wij helpen je graag het programma in te vullen.

 

Kijk voor open tuindagen en tuinenroutes in de agenda.